STAP-ontwikkeladvies

Gepubliceerd op 3 maart 2022 om 12:36

STAP-ontwikkeladvies

Heb je een diploma op maximaal MBO niveau 2 of VMBO TL? Wil je een stap maken in jouw carrière, maar weet je niet hoe? Dan is het gratis STAP-ontwikkeladvies iets voor jou. Ik noem het gratis, maar de overheid betaalt jouw coachtraject.

 

Overheid is nog bezig met het organiseren van de coaching

De overheid is druk bezig met het organiseren van de coaching. In maart wordt bekend gemaakt per wanneer een loopbaancoach jou kan aanmelden voor gratis coaching. Dat zal waarschijnlijk begin april zijn. Je kunt al wel kijken op de website waar alle coaches die meedoen zich presenteren.

 

Coachtrajecten zijn snel op

Tijdens de vorige gratis coachtrajecten in 2020 waren de coachtrajecten binnen 24 uur op. Grote bedrijven hadden toen heel snel heel veel van die coachtrajecten opgegeven en toen konden heel veel mensen niet in aanmerking komen voor zo'n traject. Ik had toen van tevoren al veel kennismakingsgesprekken met mensen gevoerd en ik heb ze daardoor op die dag van aanmelding allemaal van een gratis coachtraject kunnen voorzien.

 

Spreek voor 1 april een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek af!

Die tactiek wil ik nu weer toepassen, omdat ik het jou zo ontzettend gun. Dus wil je in aanmerking wil komen voor gratis coaching? Wil je dat mogelijk met mij doen? Spreek dan voor 1 april een kennismakingsgesprek met me af. Dan hebben we de tijd om te kijken of wij een klik hebben. Dat is namelijk een belangrijke voorwaarde voor een geslaagd coachtraject. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.