Van 1 mei 2023 t/m 2 november 2023 kan ik weer een door de overheid betaald coachtraject voor je aanvragen. Meld je voor half september aan, zodat we voldoende tijd hebben voor jouw traject!

Wat kost coaching of therapie?

Prijzen

Onderstaande prijzen gelden voor particulieren. Voor B2B maak ik graag een interessante offerte voor loopbaancoaching of intervisie. Ben je een ZZP'er en verdien je ongeveer modaal? Dan gelden de particuliere tarieven voor jou. 

Loopbaancoaching, ACT-coaching & ACT-therapie Prijs
1x klokuur € 95
1,5x klokuur € 142,50

Doe hier je voordeel mee:

  • Ik ben via de K.O.R.-regeling vrijgesteld van B.T.W., dus over bovenstaande bedragen bereken ik geen B.T.W.
  • Uiteraard is het mogelijk om per gesprek, per maand of per traject te betalen.
  • Is jouw opleidingsniveau maximaal MBO niveau 2? Dan kun je in aanmerking komen voor gratis loopbaancoaching (door de overheid gesubsidieerd) via het STAP-ontwikkeladvies. Hier lees je meer daarover.
  • ACT-therapie is deels vergoedbaar via de aanvullende zorgverzekering. Ik ben nog aan het organiseren dat mijn therapieën ook vergoedbaar zijn via jouw aanvullende zorgverzekering. Tot dit geregeld is, betaal je 50 euro per uur voor ACT-therapie.
  • Neem contact met me op als jouw inkomen te laag is om mijn uurloon te betalen. Ik denk graag met je mee, omdat ik vind dat coaching/psychosociale therapie voor iedereen bereikbaar zou moeten zijn.