B2B: wat kan ik voor jou of voor je collega betekenen?

Coaching

Heb je een collega/medewerker die in het kader van bijvoorbeeld re-integratie, loopbaanontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling of outplacement een coach zoekt? Ik help je collega graag. Hier kun je meer lezen over loopbaancoaching of ACT-coaching.

Uiteraard staat mijn zorg voor mijn cliënt voorop en bewaak ik zijn privacy, maar ik ben niet blind voor de organisatiekaders waarbinnen mijn cliënt moet functioneren. Als docente werk ik al sinds 1999 bij een organisatie met meer dan 1500 medewerkers en daar heb ik mijn organisatie IQ en EQ ontwikkeld. Als coach ben ik opgeleid via Hogeschool Windesheim en ik ben aangesloten bij NOBCO. Inmiddels mag ik mijzelf NOBCO / EMCC Practitioner Coach noemen. Ik kan bij jou in het bedrijf, bij mij in mijn praktijkruimte of online coachen.

Namens de volgende organisaties heb ik diverse trajecten mogen uitvoeren: Deltion College en de Gemeente Dronten. 

Intervisie

Hoeveel en hoe vaak wordt er kennis gedeeld in jouw organisatie of team? Als er iets misgaat, meldt de betrokken collega dat dan direct? Is het veilig genoeg om dat te doen?

Intervisie is dé interventie om de aanwezige kennis breder te delen én om de veiligheid te vergroten tussen een groep collega's. In een intervisiegroep wordt op bewust en onbewust niveau gewerkt aan veiligheid. Het wordt benoemd, er worden afspraken over gemaakt en mijn interventies zijn erop gericht om de veiligheid te vergroten.

Daarnaast is het erg prettig dat collega's elkaar ondersteunen met kennis en ervaring, waardoor kennis breder gedeeld wordt en een team als groep bekwamer wordt.

Bij het Deltion College heb ik de interne Training tot intervisor gedaan en ik begeleid al bijna drie jaar intervisiegroepen.

Kennismaken

Zoek je een coach? Ben je geïnteresseerd in intervisie? Ik kom graag langs om kennis te maken en om mijn werkwijze toe te lichten. Uiteraard bied ik je ook graag een kopje koffie of thee aan in mijn eigen praktijkruimte in Zwolle.

Wil je de live ontmoeting overslaan en liever zo snel mogelijk een offerte? Dat kan ook. Stuur me een bericht of bel me en dan plannen we een korte online meeting in zodat je me kunt vertellen wat je zoekt. Dan kijken we of ik daarbij kan aansluiten en als dat zo is, dan maak ik graag een concurrerende offerte.