Van 1 mei 2023 t/m 2 november 2023 kan ik weer een door de overheid betaald coachtraject voor je aanvragen. Meld je voor half september aan, zodat we voldoende tijd hebben voor jouw traject!

Wie komt voor het STAP-ontwikkeladvies in aanmerking?

Gepubliceerd op 1 mei 2023 om 11:59

Goed nieuws voor iedereen die een nieuwe stap wil zetten in zijn of haar carrière! Het STAP-ontwikkeladvies biedt een waardevolle kans voor mensen die aan bepaalde voorwaarden voldoen, en het beste van alles is dat de overheid de kosten op zich neemt!

Om in aanmerking te komen voor het STAP-ontwikkeladvies, moet je in Nederland wonen en tussen de 18 en 66 jaar oud zijn. Daarnaast is het belangrijk dat je een diploma hebt behaald op maximaal mbo2-niveau. Dit omvat verschillende opleidingen, zoals MBO-1 en MBO-2, VMBO, Mavo en zelfs als je je Havo of VWO niet hebt afgemaakt.

Hoe zit het met de oude diploma's zoals LTS, MEAO of LHNO?

Dus als je bijvoorbeeld een paar jaar geleden de LTS of LEAO hebt afgerond, kom je ook in aanmerking voor deze regeling. Twijfel je over je over jouw diploma? Neem dan even contact met me op! Het doel van de overheid is om iedereen met een maximaal opleidingsniveau tot mbo2 de mogelijkheid te bieden om te investeren in hun persoonlijke en professionele groei, zonder dat het je geld kost.

Met het STAP-ontwikkeladvies krijg je de ondersteuning die je nodig hebt om nieuwe carrièremogelijkheden te ontdekken en de juiste stappen te zetten om je doelen te bereiken. Je kunt verkennen welke baan het beste bij je past en welke opleidingen of cursussen je kunt volgen om je vaardigheden verder te ontwikkelen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de kosten.

Het STAP-ontwikkeladvies levert een plan voor je carrière op

Heb je altijd al interesse gehad in een bepaald vakgebied, maar nooit de kans gehad om erin te investeren? Met het STAP-ontwikkeladvies kun je een plan maken om je droombaan werkelijkheid te laten worden, volledig betaald door de overheid.

Een kennismakingsgesprek met mij is altijd gratis en vrijblijvend

Als je aan de genoemde voorwaarden voldoet en graag wilt profiteren van het STAP-ontwikkeladvies, neem dan gerust contact met me op. Ik sta klaar om je te begeleiden bij het ontdekken van nieuwe mogelijkheden en het verwezenlijken van je professionele ambities, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de financiële aspecten.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.