Van 1 mei 2023 t/m 2 november 2023 kan ik weer een door de overheid betaald coachtraject voor je aanvragen. Meld je voor half september aan, zodat we voldoende tijd hebben voor jouw traject!

STAP-ontwikkeladvies: loopbaancoaching om jouw carrière een boost te geven!

Gepubliceerd op 30 april 2023 om 11:26

Ben je momenteel niet tevreden met je baan? Merk je dat je carrière niet verloopt zoals je had gehoopt? Heb je wellicht nooit de kans gehad om een opleiding te volgen? Dan heb ik goed nieuws voor jou: het STAP-ontwikkeladvies is weer beschikbaar!

Maximaal mbo2 of een onafgemaakte havo/vwo

Het STAP-ontwikkeladvies is een waardevol programma dat speciaal is ontworpen voor iedereen met een maximaal opleidingsniveau tot mbo2. Dit betekent dat het niet alleen toegankelijk is voor mensen met een vmbo, mavo of mbo2-opleiding, maar ook voor degenen die hun havo of vwo niet hebben afgerond.

Wat dit programma extra bijzonder maakt, is dat het volledig wordt gefinancierd door de overheid en dat deelname voor jou als deelnemer helemaal gratis is. Dat klopt, je kunt profiteren van deze waardevolle loopbaancoaching zonder dat het je iets kost.

Slim omgaan met het STAP-budget

Het STAP-ontwikkeladvies biedt je de mogelijkheid om een gedegen plan te creëren waarmee je jouw carrière daadwerkelijk kunt veranderen. Het stelt je in staat om te ontdekken welke baan het beste bij jou past en welke opleidingen of cursussen je moet volgen om daar te komen. Bovendien leer je hoe je deze opleidingen of cursussen kunt aanvragen met behulp van het STAP-budget.

Ik ben zelf al betrokken geweest bij het begeleiden van talloze mensen in dit traject en ik sta klaar om jou ook te helpen bij het vinden van een baan die echt bij jou past. Samen kunnen we jouw interesses, vaardigheden en doelen verkennen, zodat je de juiste stappen kunt zetten richting een bevredigende carrière.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Aarzel niet om contact met mij op te nemen als je meer informatie wilt over het STAP-ontwikkeladvies of als je mijn persoonlijke begeleiding wilt inschakelen. Ik ben enthousiast om jou te helpen bij het uitzoeken van de perfecte baan die aansluit bij jouw talenten en ambities.

Onthoud dat het STAP-ontwikkeladvies jou de kennis en tools biedt om je carrièrepad succesvol te transformeren. Jouw droomcarrière ligt binnen handbereik en ik sta klaar om je te ondersteunen op jouw reis naar professioneel geluk.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.